Vill inleda med att välkomna dig till min drink blogg, jag hoppas du kommer finna innehållet väl intressant samt att du själv tar dig tiden och gör drinkarna för dig och dina nära.

I och med det första inlägget på bloggen vill jag prata om varför, vad och när.

Varför?

Jag skriver denna blogg av flera anledningar t.ex. Dela med mig av mina drinkar och anmärkningar. Jag ser mig själv som en samlare som gillar ha flaskor hemma och finna mina direkta favoriter på marknaden. Min far tyckte att jag skulle göra något mer än enbart prova och spendera, så en blogg lät som en bra idé.

Vad?

Hittills har jag enbart funderat ut några kategorier om vad jag ska skriva om.

Drinkar

Äventyr

Vad är detta?

William

Såklart ska det handla om drinkar i slutändan, så kategori DRINKAR kommer just handla om drinkar som är skapta av mig personligen eller varianter jag finner på internet.

Jag älskar att prova nya grejer på personer, jag vill se minnen hos personen och hur hela kroppsspråket ändras när hen provar en god (förhoppningsvis) drink. Under de senaste åren har jag tagit rollen som “dryck ansvarig” och jag siktar varje gång att se till att det blir en ny upplevelse varje gång. Så följ med på ÄVENTYR och upplev det jag serverar ute på fältet.

När jag strosar runt i mataffärer eller systembolaget letar jag efter saker som ger mig reaktioner, rent sagt “Vad fan är det här?”. Under kategori VAD ÄR DET HÄR? Så kommer jag skriva lite om det jag hittar och har hittat. Allt från en speciell frukt eller dryck.

Tillsats ska jag skriva om min samlingsresa. Som jag skrev tidigare gillar jag hitta mina favoriter och rent sagt samla på de bästa i mina smaklökar. Nyligen blev jag klar med min så kallad vodka samling och nu vill jag utöka min kunskap samt samling om bubbel. Så kategori WILLIAM handlar om min väg samt samling.

När?

Förhoppningsvis ska jag skriva 3 gånger i veckan om de olika kategori ämnen jag har satt upp.